Poti fi fotograf fara cursuri?

Poti fi fotograf fara cursuri?

Poti fi fotograf profesionist fara sa ai anumite cursuri foto foarte scumpe? Pentru a fi un bun fotograf nu trebuie neeparat sa ai cursuri foto scumpe, in proportie de 75% ai nevoie doar de talent. Cand vei face poza la o nunta sau unei fete intr-un parc nimeni nu iti va cere un CV cu ce cursuri foto ai facut, daca vrei sa treci la cu totul alt nivel, sa pozezi pentru marile reviste sau ceva asemanator atunci vei avea nevoie neeparata de cursuri foto.

Foto vs video

Foto vs video

Foto sau video ? La video dupa parerea mea putem sa surprindem mai multe detalii si sunt mai expresive dar de ce toata lumea prefera foto ? Chiar nu stiu sa raspund la aceasta intrebare dar 90% din persoanele pe care le-am intrebat prefera foto prin simplul fapt ca este mult mai comod si mai rapid.

Pictarea panoramelor

Pictarea panoramelor

Astazi mi-am cumparat un tablou a unei panorame, pur si simplu imi ador tabloul. Tabloul este unul foarte expresiv dupa parerea mea, artistul a pictat panorama pe care a vazut-o de pe varful unui munte si ce se vedea in jos. Aceasta panorama mi se pare ca exprima libertate, pasari care zboara libere, copaci care cresc in voie, doar natura, pe scurt libertate !