Panorame vs portrece

Panorame vs portrece

Tu ce faci mai des panorame sau portrete? Dupa cum stim la portrete luam detalii iar la panorame luam lucruri in mare. Depinde de moment cand facem o fotografie de tip panorame sau de tip portret. Prefer sa fac o panorama la un peisaj frumos iar alte persoane prefera sa faca o panorama cand sunt intr-o zona cu multe persoane pentru a le cuprinde pe toate in poza.

Pozele din telefon

Imaginile din telefonul tau pot spune foarte multe despre tine. Spre exemplu daca ai un magazin online de ochelari aproximativ toate imaginile din telefonul tau vor fii numai cu ochelari. Daca vrei sa cunosti o persoana fara sa iti spuna prea multe dupa parerea mea este suficient sa te uiti in imaginile lui din telefon.

Nu-l irosii

Datorita cursurilor foto reusesti sa prinzi tehnica foto. De fel cursurile foto nu sunt tocmai cele mai ieftine lucruri dar datorita acestora reusesti sa faci bani deoarece cu ajutorul lor prinzi tehnici foto foarte importante, spre exemplu: portretul si peisajul, cu care poti face bani. Daca ai talent in fotografie sfatul meu este sa nu-l lasi sa se iroseasca si sa faci cateva cursuri foto.