Arta se face greu!

Arta se face greu!

Multi se cred fotografi dar putini inteleg ca fotografia este o arta. Arta fotografiatului se dobandeste foarte greu, aceasta arta se face in timp cu ajutorul practicii dar si cu ajutorul multor studii. Dupa parerea mea daca intelegi ca fotografiatul este o arta abia atunci vei avea dreptul sa incerci sa o practici.

Panorame nu panarame

Panorame nu panarame, nu te mai gandi la prosti! Sincer si eu am citit cuvantul porcos prima data dar dupa mi-am dat seama ca am o minte perversa doar. O panorama este o poza la 180 de grade (nu Celsius, grade matematice ). In aceasta poza poti surprinde aproximativ 3-4 poze legate una de alta doar in una fara photoshop sau alte programe super complicate, este doar o noua versiune a aparatului tau de fotografiat.

Imagini din telefon

Imagini din telefon

Fiecare dintre noi avem un folder doar cu imagini in telefon. Acest folder poate sa contina informatii, selfie-uri , amintiri sau orice alt lucru care poate fii fotografiat. Imaginile dupa parerea mea sunt amintiri in baza electronica, aceste amintiri le tinem in memoria telefonului si cand le rascolim ne aducem aminte de anumite momente din viata sau de acum 2-3 luni, placate sau mai putin placute.