Zambeste, esti mai frumos

Zambeste, esti mai frumos

Marea majoritate cand facem un selfie ne facem portret. Am vazut tot felul de selfie-URI de tip portret, unele reuÈ™ite altele nu… Pentru a face un selfie reuÈ™it nu trebuie sa ne încruntam, sa ne strâmbam sau sa facem bot, dupa părerea mea trebuie un zâmbet simplu si frumos. Ca si in tablourile de tip portret, acele tablouri care stau încruntaÈ›i sau li se vad doar jumătate din fata nu-mi plac deloc, adevarul este ca intr-un tablou stai mai serios dar mereu trebuie sa existe o urma de zâmbet pe fata noastră.

Despre poze

Despre poze

Poza poate sa constituie un mijloc de comunicare, prin care iti poti transmite starile si emotiile starnite de subiectul fotografiat. Cu toate acestea factorul principal care face diferenta intre poze este pasiunea, urmata de simtul artistic. Multe persoane obijnuiesc sa dea vina pe echipamentul inadecvat si considera ca daca achizitioneaza aparate si accesorii scumpe o sa reuseasca sa faca poze ideale, artistice, dar nu aici e problema, un bun fotograf poate realiza poze minunate cu orice tip de aparat. Dupa cum am mai zis cheia succesului consta in doza de pasiune. Deci, daca te atrage acest tip de arta, nu ezita, cauta subiecte ce te intereseaza si fotografiaza-le.

fotografierea, obicei zilnic

Termenul de fotografie are o semnificaÈ›ie în vorbirea curentă: este tehnica care poate crea imagini sub acÈ›iunea lumini, dar pentru multe persoane fotografia este mult mai mult decat o simpla imagine. Persoanele pasionate de arta fotografiei privesc dincolo de aparente si inteleg imaginea in profunzimea ei. Azi lumea nu mai face 2-3 poze in momentele speciale din timpul unui an, azi forografia a devenit mult mai mult, poate fii considerata un limbaj artistic. De cele mai multe ori pozele exprima sentimente sau sugereaza anumite stari catre cel ce le priveste. Ma bucur ca revolutia digitala a reusit sa isi puna armprenta, lumea poate sa se exprime prin poze mult mai usor in zilele noastre, avand in vedere ca pana si telefonele au camera foto destul de buna.