Idei si comunitati

Idei si comunitati

Ca un mijloc de comunicare vizuala si de exprimare, fotografia a marcat capacitatile estetice. Una dintre cele mai importante caracteristici ale fotografiei este ca el poate sa contina mai mult de fotograful intentionat sa. Desi nu sunt stabilite curriculum academic in fotografie in universitati din intreaga lume, uneori, cel mai mare intelegere in ambarcatiune poate fi obtinut intr-o Comunitate Fotografi sau prin citirea Fotografie articole in reviste populare. Pentru a fi sigur, fotografia este inregistrarea de imagini vizibile prin actiunea luminii pe materiale sensibile la lumina, sau prin intermediul unui senzor de imagine, cum ar fi cele continute intr-un aparat de fotografiat digital, cu toate acestea, aceasta intelegere mai degraba tehnica a activitatii nu cuprinde toate activitati si posibilitati de fotografie. Ca progresele tehnologice au imbunatatit instrumentele de comert fotografice s-au extins foarte mult.

Emotia fotografiei

Ce se intampla cu tine, atunci cand cineva iti da o fotografie? Reactia ta poate fi oricare, de la indiferenta la o explozie de emotie coplesitoare. Nu numai ca fotografia este un buzunar de plin cu emotii, este un portal spre un potop de amintiri si sentimente uitate. Mai mult de 60% din locuitorii lumii sunt vizuali prin natura si este modul in care cei mai multi dintre noi interactioneaza cu mediul nostru. Agentii de publicitate au invatat cu mult timp in urma ca, daca ati inclus o femeie frumoasa intr-o imagine a unui automobil nou, s-ar vinde mai multe masini, dar ceea ce ei au vandut de fapt, a fost o imagine care era deja ingropata in mintea ta, care a era atasata de sentimente si emotii personale. Chiar si in zilele dinaintea fotografiilor si a TV-ului, radiodifuziunea si naratorii ar fi picta un tablou pentru tine cu cuvinte. Emotia profunda are intotdeauna o imagine si o memorie legata de ea.

Sfaturi pentru fotografi

In timp ce este distractiv sa se uite la fotografii de baseball in ziare si reviste, nu trebuie sa fie un fotojurnalist de renume mondial pentru a realiza fotografii interesante de baseball de echipa ta favorita, jucatorii sai, si drama si eleganta, care este de baseball. Poti sa o faci prea. Tot ce ai nevoie este de cateva sfaturi de fotografie baseball. Ce despre echipament? Vestea buna este ca nu aveti nevoie de un obiectiv de 600mm si o SLR motordrive zece-frame-pe-a doua ca Hot Shots avea. Desigur, artilerie grea ca acest lucru poate ajuta, dar va puteti face poze minunate de baseball cu doar despre orice aparat de fotografiat. Iata cum … Exista un principiu fundamental pentru captarea de imagini de baseball le-am facut pana, pe care o numim Legea Access Inverse. Acesta se refera la ceea ce trebuie sa se astepte atunci cand te duci la meciul de baseball.